Uutiset

Maanantai, Helmikuu 5, 2018, 10:08 | Ei kommentteja »

Tarpeen vaatiessa toimin koneenkuljettajana myös muille yrityksille / yrittäjille. Työturvallisuus- sekä tieturva asiat kunnossa, Työturvallisuuskortti, Tieturvakortti. Lisäksi löydyn verorekisteristä (veronumero.fi) sekä tilaavastuureksiteristä (tilaajavastuu.fi), Valttikortti on olemassa.


Maanantai, Helmikuu 5, 2018, 09:16 | Ei kommentteja »

Lunta sataa, lumi kasaantuu/kasataan ahtaisiin pihoihin ja lunta joudutaan tiputtamaan rakennusten katoilta. Lumen pois vieminen rakennusten läheltä kapeiden kulkureittien läpi on joskus hankalaa ja työlästä. Pienikokoinen pyörä kuormaaja on oiva apu joka hoitaa raskaan työn helposti ja siististi. Työkone on tieliikenne rekisterissä ja pystyy työskentelemään myös ajoväylällä! 

Tarjouspyynnöt ja työtilaukset, 040 53 88 921


Maanantai, Helmikuu 5, 2018, 09:15 | Ei kommentteja »

Liiketoimintojen laajentuessa joudutaan muuttamaan toimitilasta toiseen. Joskus muutto on saman pihapiirin sisällä ja joskus vähän kauemmaksi. Varsinkin kun raskaita kappaletavaroita siirretään ulkotiloissa niin Avant pyöräkuormaaja on oiva apuväline. Tavaraa viedään rakennuksesta toiseen lavoilla ja erityisesti talvella trukki liikkuu huonosti piha-alueella liukkaalla alustalla. Avuksi Avant ja homma sujuu! Mahtuu hyvin myös sisälle jos se on muuten mahdollista (Diesel käyttöinen, ilmanvaihto oltava kunnossa). Sopii erinomaisesti myös avustamaan tavaralähetysten saapuessa (varastot, kaupat, rakennustyömaat yms..)


Maanantai, Helmikuu 5, 2018, 09:13 | Ei kommentteja »

Rakennustyömaille kasaantuu helpolla rakennusjätettä jota on hankalaa käsivoimin siirrellä. Avant pöyräkuormaajalla rakennustyömaan siivoustyöt sujuu vaivattomasti ahtaissakin paikoissa niin sisällä kuin ulkona. Siisti työmaa on aina turvallisuuden kannalta riskittömämpi! Työs ajoitetaan aina niin, että häiritsevät rakennustyömaan muuta työtä mahdollisimman vähän.

Työkone on rekisterissä ja vakuutettuna asianmukaisesti, kuskilla työturvallisuus asiat kunnossa ja urakoitsija on merkitty verorekisteriin (tilaajavastuu.fi/veronumero.fi) eli Valttikortti löytyy.

Tarjouspyynnöt sekä työtilaukset 040 53 88 921


Maanantai, Helmikuu 5, 2018, 09:10 | Ei kommentteja »

Talvella rakennustyömaat täytyy lumella. Avant pyöräkuormaajalla lumet siirtyvät nopeasti ja vaivattomasti pois tieltä niin rakennustyömaiden ympäristöstä kuin kattamattomien rakennuspaikkojen sisältä. Puhdas ja siisti rakennustyömaa on aina turvallisuuden kannalta riskittömämpi! Työt ajoitetaan aina niin, että häiritsevät rakennustyömaalla tehtävää muuta työtä mahdollisimman vähän.

Työkone on rekisterissä, vakuutettu, kuljettajalla työturvallisuus asiat kunnossa, urakoitsija on merkitty verorekisteriin (tilaajavastuu.fi/veronumero.fi) eli Valttikortti löytyy.

Tarjouspyynnöt sekä työtilaukset 040 53 88 921


Created with Woo®
Copyright Tmi John Wedde (c)2018, All Rights Reserved.