HoReCa, MARA ja minä

HoReCa, MARA ja minä

Pitkä ura HoReCa:n parissa on opettanut ja kasvattanut tekijänsä niin toiminnan sydämmessä kuin sen eri sidosryhmien rajapinnassa. Ala on nopeasti muuttuva, kilpailu kovenee ja trendit vie, tuotteiden elinkaari lyhenee ja investoinnit suurenee. Muuttuvien trendejen mailmassa pitää olla hereillä ja osata huolehtia ei pelkästään uusista haasteista vaan myös ylläpitää perusasioita. Hotelli- ja ravintola-ala pitää sisällään paljon erilaisia toimintoja joiden hallinta sekä synkronointi on hankalaa. Ajan mukaan helposti sokaistuu ja tavoiteltu kate menetetään heikon johtamisen saurauksena.

Markkinointi pitää olla suunnattuna oikealle kohderyhmälle jonka tavoittaminen vaatii juuri oikean markkinointivälineen käytön, median. Rekrytointi sekä henkilöstöhallinta tulee olla sellaista, että yrityksessä työskentelee sellaisia ihmisiä jotka tekevät yrityksessä oikeita asioita. Ostot pitää hoitaa keskitetysti ja varastonhallinta pitää olla hallittua ja antaa eväät tavoitellun katteen saavuttamiselle. Rahan pitää kiertää, kaupan pitää käydä sekä keskiostosten suuruus on pidettävä optimaalisena, tuote pitää siis olla kunnossa.

Liiketoiminnan yksi elintärkeä pilari on toimitilojen oikeaoppinen ylläpito. Taseeseen kirjatun omaisuudesta pitää huolehtia. Liiketoiminnan omistuksessa olevasta kiinteästä omaisuudesta pitää löytyä arvoa ylläpitävä hoitosuunnitelma. Kiinteistöjen ylläpito on kallista joten budjetissa pitää olla suunnitelmaa tukeva rahallinen varaus. Apuani annan mielelläni sekä fyysisessä tekemisessä että toiminnan hallinnoimisessa. Ota yhteyttä niin kerron miten voin olla avuksi!

CV - John Wedde
Created with Woo®
Copyright Tmi John Wedde (c)2018, All Rights Reserved.